O nama

Iva Mia Coaching d.o.o. pomaže tvrtkama u stvaranju novog načina rada i organiziranja kako bi potakli vodstvo tvrtke/top menadžment i zaposlenike da svjesno prilagode poslovanje u svijetu koji se stalno mjenja. Kroz individualni i grupni rad gradimo unutarnje kapacitete top menadžera i zaposlenika te im pomažemo da se bolje nose sa stresom povećajući svoju efikasnost i unutarnje zadovoljstvo. Učenjem vještina potrebnih za kvalitetno donošenje odluka, povećanjem kreativnosti i poticanjem ugodne radne atmosfere te poštovanja stvaraju se bolji međuljudski odnosi, inkluzivna kultura na radnom mjestu te, kao rezultat, rast poslovanja tvrtke.

Iva Mia Coaching d.o.o. nudi vrlo učinkovite jedan na jedan mindful coaching (brain based) za lidere te treninge njegovanje autentičnosti koji pomažu osvjestiti osobni životni ritam.

 

O trenerima

mr.sc. Iva Mia Krušlin, CEO i trenerica

Na Neuroleadership insititutu završila je ‘Brain – Based Coversation Skills’. Ta je metodologija temeljena na neuroznanosti akreditirana kod Međunarodne coach federacije.

Na Sveučilištu Oxford, Oxford Mindfulness Centar, završila je edukaciju mentalni trening mindfulness/potpuna svjesnost na radnom mjestu, namijenjen korporativnom sektoru i javnoj upravi.
Magistrirala je javnu upravu i menadžment na Harvard Kennedy School, Sveučilište Harvard te međunarodne odnose na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Studij iz poslovne ekonomije (Business Administration) stekla je na fakultetu Beijing Inti Management College u Pekingu i na Sveučilištu Hertfordshire u Velikoj Britaniji.

Na poznatoj britanskoj akademiji, Raj Academy, educirala se o znanosti zvuka i pronalaženje osobnog ritma te korištenju snage zvuka za osobnu emocionalnu i mentalnu dobrobit.

Završila je jednogodišnju edukaciju za sistemske poslovne i obiteljske konstalacije u Zagrebu.
Edukaciju mentalnih treninga za djecu i mlade (7-11 g.) završila je kod britanske organizacije koja već 10 godina podučava mindfulness mentalne treninge u školama – Mindfulness in School Project.

Osnovala je udrugu Mindfulness Inicijativa Hrvatska, u kojoj je predsjednica. Cilj udruge je informirati i educirati dužnosnike, državne i javne službenike o mindfulness/potpuna svjesnost mentalnom treningu s ciljem poticanja mentalnog zdravlja zaposlenika.

Napisala je knjigu Priručnik za lidereNesebičnost u Politici, izdavač Planetopija. Knjiga daje preporuke kako lideri (na radnim mjestima) mogu održati svoje mentalno i emocionalno zdravlje. Izdavač Planetopija

Više od 17 godina radila je u korporativnom (A1, RTL Konzum, Agrokor) i javnom sektoru (Grad Zagreb).
Živjela je u Indiji, NR Kini, Rusiji, Filipinima i Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je završila većinu osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja.

Melita Pavlek

Završila je Londonsku školu za odnose s javnošću, LIFT SHIFT edukaciju te NLP Leadership Practitioner i NLP Master coach edukaciju. Iza sebe ima stotine održanih predavanja i treninga te se posebno specijalizirala za javni nastup i leadership. Aktivna je članica Hrvatske udruge za coaching i Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Stalni je suradnik Večernjeg lista i Lider Media portala u kojima ima svoju redovitu školu komuniciranja. Završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj.

Tajana Stipetić – Vereš

Završila je edukacije za Theta healing, majstorski Reiki, Jyotish i strukturne sistemske konstelacije. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti i informacijske znanosti na Filozofskom fakultetu. Radi na Hrvatskoj radioteleviziji. 

O mindfulnessu

Mindfulness trening je mentalna sposobnost „vraćanja“ u sadašnji trenutak koju svaki čovjek posjeduje, ali je iz neznanja, rijetko koristi te provodi vrijeme na tzv. autopilotu, odnosno naučenom automatskom ponašanju. Usmjerenost na disanje i osjećaj tijela kao cjeline pomaže osobi da postane svjesna svojeg „unutarnjeg stanja“ osjećaja i emocija. Pomaže mu/joj vratiti se u sadašnji trenutak, nadgledati situaciju s većom stabilnošću te kao rezultat vidjeti jasniju i detaljniju sliku.

Brojne studije pokazale su da mindfulness smanjuje razinu stresa za vrijeme tzv. multitasking aktivnosti, povećava koncentraciju, oporavlja od sindroma sagorijevanja (tzv. burnout sindrom), potiče na kreativan i znatiželjan angažman, poboljšava pamćenje, jača imunološki sustav, smanjuje kroničnu bol, itd.

O brain based coachingu

Brain Based Coaching je vrlo učinkovita metoda, temeljena na neuroznanosti te je akreditirana kod Međunarodne coach federacije. Metoda je usmjerena na proces i na rezultat što je čini idealnom za poslovnu sredinu. Brain Based Coaching metodologija spojena s mindfulness mentalnim treningom daje odlične rezultate u kratkom vremenu

O sistemskim poslovnim konstelacijama

Jedan su od novijih i naprednijih alata za uvid u poduzetničku i poslovnu problematiku. Omogućavaju uvid u poslovni sistem i odnose među ljudima u tom sistemu. Uz pomoć njih možemo istražiti problematične situacije ili moguće prilike, prepoznati skrivene dinamike unutar sustava te otkriti moguća rješenja.Moguće teme koje se mogu postaviti unutar poslovne situacije uključuju rukovodstvo i timski problemi, organizacijska pitanja te savjetodavna pitanja.

Spoznaja poslovnih konstalacija se može odnositi npr. na otkrivanje blokada unutar sistema koje se mogu manifestirati kao neuspjeh, pad produktivnosti ili prodaje, česti konflikti unutar tima, problemi vođenja, itd. Uz pomoć konstalacija mogu se testirati mogući odgovori sistema, npr. pri izboru novih suradnika ili partnera, pozicioniranju proizvoda na tržištu, donošenju odluka kod više opcija, razvijanju ili promjeni strategije itd.

© 2021 Iva Mia Coaching d.o.o.