Mentalni treninzi mindfulness za zaposlenike

Edukacija ‘Mindfulness na radnom mjestu’ je namijenjena poučavanju zaposlenika kako se nositi sa svakodnevnicom (poslovnom i privatnom) koja je u današnje vrijeme puna nepredvidivih i stresnih situacija. Stres je sastavni dio današnjeg života. To je činjenica i ne možemo je promjeniti. Međutim, ono što možemo promjeniti jest naš pristup odnosno način nošenja sa stresom i poteškoćama kako bismo zadržali visoku razinu osobne energije i učinkovitosti. To je upravo ono što će nas ova edukacija naučiti. Kad su zaposlenici mirni i stabilni, atmosfera za rad je mnogo ugodnija, bolji su međusobni odnosi, potiče se inkluzivne kultura na radnom mjestu. Rezultat toga je rast produktivnosti i zadovoljstva djelatnika a time i poslovanje tvrtke.

Edukacija je znanstveno utemeljena i pripremljena prema radnim materijalima Sveučilišta Oxford – Oxford Mindfulness Centra. Polaznici stječu znanja kojima mogu voditi osnovne mindfulness mentalne treninge na svojem radnom mjestu te na taj način potaknuti ugodniju i svjesniju atmosferu. Pohađanje ove radionice potvrđuje se Uvjerenjem za ‘Voditelja mentalnih treninga na radnom mjestu’.

Mnoge uspješne privatne tvrtke, kao što su Google, Apple, Golden Sachs Group, Starbucks, Unilever, Aetna, Target, investiraju velike iznose u „interne programe povećanja sreće i svjesnosti“ te ponosno objavljuju rezutate koje njima postižu.“

Trajanje programa je od šest do osam tjedana.
Dinamika održavanja: jedan puta tjedno po dva sata
Način održavanja: uživo ili online
Cijena: na upit 

Program povećanja kreativnosti “Budite originalni”

Program je namijenjen timovima i pojedincima koji žele povećati svoje kreativni potencijal. Kreativnost je ključna za stvaranje novih originalnih proizvoda, međutim užurbani način života umanjuje čovjekov unutarnji potencijal. Na ovoj jednodnevnoj radionici opustit ćemo se, naučiti kako (p)ojačati svoja osjetila, i dopustiti kreativnom potencijalu da proteče.

Trajanje programa: jedan dan, 6,5 sati
Način održavanja: uživo
Cijena: na upit 

Prijave na edukacije za zaposlenike

    © 2021 Iva Mia Coaching d.o.o.